![](https://litsee.ir/wp-content/uploads/2024/03/5f4f9f977b550.jpg)
آموزش برنامه نویسی با وردپرس
افرادی که تصمیم می گیرند برنامه نویسی یا توسعه وردپرس را یاد بگیرند، دو نوع هستند. اولین نوع افرادی هستند که در حال حاضر به نوعی توسعه دهنده می باشند اما مایلند درباره وردپرس اطلاعات بیشتری کسب کنند. دسته دوم افرادی هستند که تجربه کدنویسی واقعی ندارند اما باید وب سایت وردپرس فعلی شان را مدیریت کنند و آنچه باب میل شان نیست را تغییر بدهند.
وردپرس یک بستر عالی برای یادگیری بیشتر توسعه وب و مناسب کسانی است که می خواهند برای رفع نیازشان این مهارت را یاد بگیرند. از مزایای وردپرس این است که به دلایل مختلفی یک ابزار یادگیری برای توسعه دهندگان تازه کار به حساب می آید.
اجزای سازنده وردپرس
چندین زبان برنامه نویسی مختلف وجود دارد که برای استفاده حداکثری از توسعه وردپرس باید یاد بگیرید. وردپرس در اصل بر پایه یکی از رایج ترین زبان های برنامه نویسی در وب یعنی PHP ساخته شده است. همچنین به شدت با HTML، CSS و کمی جاوا اسکریپت در زمینه های مختلف سر و کار دارد.
سه زبان اصلی که برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وردپرس (به ترتیب ضرورت) باید یاد بگیرید، عبارتند از: PHP، CSS وHTML .
PHP نحوه تعامل همه چیز در وردپرس و نحوه ارتباط آن با پایگاه داده MySQL را کنترل می کند. می توان از آن برای ایجاد برخی عملکرد های شگفت انگیز استفاده کرد. در واقع این زبان، زبان کلیدی برای یادگیری بخش های مختلف وردپرس است.
زبان مهم بعدی که باید یاد بگیرید، CSS است. به این ترتیب به وب سایت تان سبک و استایل می دهید. در واقع وظیفه CSS متمایز کردن سایت شما از سایر سایت های موجود در وب است. تسلط بر آن می تواند بسیار دشوار باشد به همین دلیل باید خیلی تمرین و مطالعه کنید.
HTML ساختاری است که توابع ایجاد شده در PHP و استایل تعریف شده توسط CSS بر اساس آن ساخته شده اند. این زبان ساده ترین زبان برای یادگیری است اما در ایجاد یک وب سایت خوب نقش مهمی دارد.
جاوا اسکریپت چهارمین زبانی است که می توانید برای برنامه نویسی وردپرس از آن استفاده کنید. این زبان چیزی نیست که در ابتدای مسیر برنامه نویسی وردپرس سمتش بروید. وقتی بر سه زبان دیگر مسلط شدید، می توانید این را هم شروع کنید.
مسیر های برنامهنویسی وردپرس
اگر علاقهمند به یادگیری برنامه نویسی وردپرس هستید، سه مسیر اصلی پیش روی تان قرار دارد:
1-توسعه تم (برنامه نویسی و طراحی قالب)
توسعه تم رایج ترین راه برای ورود به دنیای توسعه وردپرس است. اکثر توسعه دهندگان وردپرس فرآیند یادگیری شان را با تم ها آغاز می کنند. چه بخواهید یک تم برای خودتان بسازید و چه تمی داشته باشید که بنا به دلایلی نیاز به سفارشی سازی داشته باشد، باید از این جا شروع است.
برای توسعه تم باید هر سه زبان اصلی که گفته شد را یاد بگیرید. شما در این مسیر یاد می گیرید که چطور وردپرس با تمام بخش های مختلفش یکپارچه می شود. توسعه تم کمک تان می کند تا کد های تم های دیگر را مشاهده کنید و نحوه کنار هم گذاشتن شان را بیاموزید.
از اول ساختن یک تم یک روش عالی برای یادگیری همه بخش های وردپرس است.
2-توسعه پلاگین
ایجاد یک افزونه معمولا کاری نیست که توسط افراد تازهکار در حیطه برنامه نویسی، انجام شود. بد نوشتن یک افزونه توسط مبتدی ها می تواند مشکلات زیادی را به وجود بیاورد.
کسانی که از قبل دانش PHP را دارند و به دنبال حل مشکل خاصی هستند که در وردپرس با آن مواجه هستند، احتمالا از همان ابتدا وارد مسیر افزونه نویسی شده اند.
در واقع با داشتن افزونه های خوب، می توانید در نصب پیش فرض وردپرس هر تغییری خواستید اعمال کنید. نمونه پلاگین های موجود در حال حاضر شامل انجمن ها، شبکه های اجتماعی، سایت های عضویت و بسیاری موارد دیگر است.
3-توسعه نرم افزار اصلی
ورود به این مسیر به افراد مبتدی و ضعیف توصیه نمی شود.
درگیر شدن با توسعه نرمافزار اصلی برای وردپرس به مهارت زیادی نیاز دارد. این چیزی نیست که توسط افراد بی تجربه در PHPانجام شود.